top of page
Foto 2021-10-03 10 36 13_edited.jpg

Projektledning - frilans

Jag har under hela mitt liv arbetat i någon form av ”relationsbransch” där starten började inom rese-och turismindustrin till att de senaste 20 åren arbetat som projektledare och föreläsare inom mötesindustrin. Det har varit många olika typer av frilansuppdrag såsom delprojektledare i MWC (Mobile World Congress) mässan i Barcelona för Ericsson, till att för närvarande arbeta som turnéledare till föreläsaren Tomas Gunnarsson – Träna din inre kondition.

Under 6 års tid arbetade jag för två olika mässprojekt på Stockholmsmässan parallellt lånades jag ut till Visit Sweden (dåvarande Sveriges rese-och turistråd) för att projektleda deras deltagande på de internationella mässorna IMEX och EITBM.  På vägen skrev jag en bok tillsammans med Mikael Jansson och Anders Melander; Att tända en Supernova – Så skapas framgångsrika evenemang som gavs ut på Liber förlag.


Jag tar uppdrag både i Sverige och på Mallorca, från delansvar till totalansvar och i fler branscher än mötesindustrin. Kontakta mig gärna för ett förutsättningslöst möte.

Projektledning - Frilans: Tjänster
bottom of page